Frontsidan |
Nätmaterial för studerande inom livsmedelsbranschen om förpackning av livsmedelMed hjälp av materialet får man grundläggande information om de material som används för livsmedelsförpackningar, om de metoder som används och om förpackningens uppgifter. Förpackandet granskas även ur ett miljöperspektiv. I materialet ingår beskrivningar av förpackningsprocesserna för olika livsmedel. Öppna en instruktionssida om ämnet >> Frågor kring läroplanenI läroplansgrunderna för grundexamen inom livsmedelsbranschen ingår mål och innehåll i fråga om förpackande särskilt i följande studiehelheter
Även ämnesområdena på denna webbplats innehåller mål och innehåll från alla ovan nämnda studiehelheter, men mest från de två först nämnda. Inställningar till förpackningsarbeteAtt förpacka utgör en viktig del av tillverkningen av nästan alla produkter. Till detta anknyter sig emellertid så många allmänna frågor som man måste lära sig, att det är motiverat att separat lyfta fram detta inlärningsobjekt. Förpackandet som ett viktigt arbete är även värt särskild uppmärksamhet; det upplevs ofta som mindre värt än annat tillverkningsarbete. Förhoppningsvis bidrar också detta material till följande mål: packarens arbete förtjänar uppskattning på samma sätt som annat livsmedelsarbete. Vi ber om respons och förbättringsförslagSänd även andra kommentarer och ändringsförslag. Ni kan skicka responsen per e-post (pakkaus@mbnet.fi) eller direkt med blanketten nedan, anonymt om du vill.
|
|
Last modified: 22.05.2007Monday August 02 2010 |